.

Изчезнали цивилизации: Лемурия

  Дейвид Хатчър Чайлдрес, наричан "Истинският Индиана Джоунс", е роден във Франция, но  е отраснал в планините на Колорадо и Монтана. На деветнадесет години напуска САЩ и предприема шестгодишно пътешествие през Азия, Африка и Т

Изчезнали цивилизации: Лемурия
  Дейвид Хатчър Чайлдрес, наричан "Истинският Индиана Джоунс", е роден във Франция, но  е отраснал в планините на Колорадо и Монтана. На деветнадесет години напуска САЩ и предприема шестгодишно пътешествие през Азия, Африка и Тихия океан. Запален студент по история, археология, философия и  теология, той е автор на множество статии, публикувани в различни страни. Понастоящем обикаля света в търсене на изгубени градове и древни тайни.


Описвайки изгубени градове и древни  цивилизации, археологът   е издал шест к
ниги. Освен него, има и други изследователи на древни цивилизации, които  са  описали предположенията си -  Джеймс Чърчуард, Франк Джоузеф и др.


Тук ще се опитаме в няколко части да разкажем за това, което предполагат   изследователите.



Според различни тайни източници, първата цивилизация е възникнала преди  78 000 години на гигантски континент, известен като Му или Лемурия. Тя е съществувала в течение на 52 000 години. Лемурия била разрушена от земетресения, предизвикани от изместването на земните полюси, настъпило преди приблизително 26 000 години  или през 24 в.пр.н.е.


Цивилизацията  Му  не достигнала такова високо ниво на развитие като други по-късни цивилизации, но народите преуспели  в изграждането на мегакаменни сгради, способни да противостоят на земетресенията. Именно тази строителна наука била едно от най-големите постижения  на Му.  Образоването било залог за процъфтяване на империята. Всеки гражданин познавал законите на Земята и  Вселената и навършвайки 21 години,  той получавал  солидно образование, а на 28 - ставал пълноправен гражданин на империята.


Лемурия е била 8000 км дълга и 5000 км широка и е представлявала тропически рай като Градината в Еден. Твърди се, че около 64 милиона души са загинали при потъването й преди  50 000  години. Тихоокеанските острови са планинските върхове на потъналия континент. Точни и детайлни карти на Лемурия  са намерени върху каменни блокове от периода преди цивилизацията на инките да се развие.


Почти преди една галактическа година, 26 000 години, била Златната ера на империята на Слънцето. По това време човечеството живеело в мир, любов, хармония и просперитет . Лемурианците вярвали, че слънцето се намира в третото око на човек, невидимо око вътре в нас, което е в хармония с нашите най-вътрешни преживявания.


Повечето лемурианци живеели в къщи с прозрачни покриви. Те не познавали стреса и болестите и живеели по стотици години.


Повечето от тези, които са писали за Лемурия твърдят, че жителите й са били предимно вегетарианци, земеделци, живеещи на открито, които работели в хармония с природата  и имали малка нужда от технологии. Лемурианците се концентрирали върху медитацията и развитието на свръхсетивност.


Лемурия почти не се интересувала от технологиите на Атлантидите, а предпочитала да експериментира с психична енергия да премества обекти . Те използвали и ултразвукови вълни, слънчева енергия, енергията на кристалите и телепортацията , за да строят и местят предмети.



Смята се, че Лемурия се е намирала там, където днес е Тихият океан. Има някои територии на планетата, които са последните останки от Лемурианската империя, като например островите Фиджи, Хаваите, Великденските острови и част от територията на Лос Анджелис. След разрушаването на Лемурия, нейното население се пръснало и поставило корените на Тибетците, Ескимосите,   Маите и коренните американци. Те станали устните преносители на свещените писания.



Лемурианците били доста високи, около три метра. Тяхната кожа променяла цвета си от синьо към червено при смяната на двата сезона. Техните лица били овални и издължени. Очите им били големи. Те дишали чрез кожата си и нямали дробове. Тeмпературата на планетата е била доста по-различна, а  първите Лемурианци били двуполови.











Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...